About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

15 aprilie 2015

Recomandare Litera: 2000 de întrebări şi răspunsuri ca să îţi antrenezi mintea

Enciclopedia copilului deștept (reeditare) - Bogat ilustrată şi plină de informaţii utile, iată o carte de teste diferită de orice ai văzut până acum.

Perfectă pentru cei interesaţi de cunoaştere, Enciclopedia copilului deştept oferă o nouă provocare a minţii de tip întrebare şi răspuns.

Testează-te singur sau cu prietenii pe subiecte atent alese, pe trei niveluri de dificultate, care merg de la lucruri simple la cunoştinţe aprofundate.


Foloseşte bulinele cu numere pentru a găsi răspunsurile în paginile cu informaţii sau citeşte textul, gândeşte-te  şi apoi uită-te în paginile cu răspunsuri de la sfârşitul cărţii.

Un comentariu:

  1. Copiii preferă, în general, cărţi cu activităţi, de colorat educative (atlase şi enciclopedii), cu poveşti şi ilustraţii clasice. Enciclopedia copilului destept – o carte perfecta pentru vacanta – contine informatii de cultura generala despre natura, geografie, stiinta si inventii, istorie, sport si arta. Copii se pot testa pe ei insisi si pe altii cu intrebari rapide, pot folosi chestionarele pentru a afla informatii prin intrebari si raspunsuri. Cartea Enciclopedia copilului destept contine ilustratii graitoare ce va capta atentia micilor copii. http://timez.ro/carte-de-vacanta-pentru-copii-enciclopedia-copilului-destept/

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...