About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

19 noiembrie 2012

Recomandari pentru dezvoltarea personala de la Adevarulshop

Aceasta carte vine in intampinarea nevoii de a cunoaste mai bine alcatuirea mintii si a personalitatii noastre, de a patrunde in zonele mai putin accesibile ale vietii noastre sufletesti. 

Fiecare capitol al acestei carti ne va ajuta sa ne familiarizam mai bine cu arhitectura vietii noastre interioare si cu acele influente pe care psihicul le exercita asupra performantelor, relatiilor, preferintelor si deciziilor noastre, asupra celor mai diverse compartimente ale vietii de zi cu zi.

Dar mai mult decat atat, dincolo de cunoasterea teoretica, aceasta lucrare, scrisa in mod providential, poate sa le ofere cititorilor atenti si deschisi o viziune optimista si practica in acelasi timp, in legatura cu ceea ce are fiecare de facut pentru a dobandi un echilibru sufletesc durabil.

In aproape fiecare paragraf, vom gasi solutii concrete si clare, ce ne vor da mai multa incredere si putere de mobilizare pentru a face fata avalansei de griji si de emotii negative cu care ne confruntam zi de zi si penru a redescoperi adevaratul sens al scurtei noastre existente.

Adevarulshop iti propune o intreaga colectie de carti de dezvoltare personala ce beneficiaza de reduceri substantiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...