About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

27 septembrie 2012

O carte pe zi - Limbajul secret al copiilor

Limbajul secret al copiilor. Cum să-ţi înţelegi mai bine copilulCum îţi poţi ajuta copilul să fie mai sigur pe el, să-și depășească temerile și coșmarurile, să-și facă mai repede prieteni și să înţeleagă diferenţa dintre bine și rău?  Libris  iti recomanda o carte care te ajuta sa iti intelegi mai bine copilul:Limbajul secret al copiilor - Lawrence E. Shapiro 

Accentuând asupra nevoii esenţiale a copiilor de a fi ascultaţi, înţeleși și acceptaţi, psihologul Lawrence E. Shapiro le oferă părinţilor și educatorilor cheia limbajului „secret" al copiilor. Folosindu-și experienţa de zeci de ani în terapia copiilor, pediatrul american prezintă o mulţime de tehnici și exerciţii ludice de comunicare nonverbală, bazate pe gesturile și expresia facială a copilului, pe inflexiunile vocii, pe postură, dar și pe jocurile, poveștile și visele sale preferate.

Lawrence E. Shapiro este pediatru și specialist în educaţia parentală. Fost director al Centrului Naţional al Copiilor din Washington, psihologul american este cunoscut datorită apariţiilor sale mediatice, dar și mulţumită celor peste douăzeci de cărţi, printre care Cum să crești un copil cu o inteligenţă emoţională ridicată și Terapie scurtă pentru copii. Jocurile sale terapeutice sunt folosite de mii de specialiști în sănătate mintală.


Cartea Limbajul secret al copiilor - Lawrence E. Shapiro aparuta la Editura TREI va este oferita de libraria online www.libris.ro si face parte din categoria Psihologie Psihanaliza .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...