About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

30 iulie 2012

Cele mai frumoase locuri din Europa la Libris

       Europa : un continent al castelelor, al oraselor imprejmite de ziduri, al raurilor de un albastru ireal, al palatelor poleite cu aur si al unei surprinzatoare varietati a culturilor si traditiilor, intinzandu-se din vest, de pe coastele stancoase ale Irlandei, pana in est, pe culmile Carpatilor Ucrainei, si din nord, din zona fiordurilor norvegiene, pana in sud, pe tarmurile insorite ale Ciprului. 
        Prin sute de fotografii color si texte inspirate, aceasta carte trece in revista tot ce are mai interesant Europa in materie de peisaje, formatiuni naturale, asezari omenesti sau obiceiuri.
         De la covarsitoarea frumusete arhitecturala a catedralelor gotice pana la splendoarea plina de forta ori de delicatete a palatelor regale, de la frumusetea salbatica a Greciei sau a Peninsulei Iberice, pana la sarmul spatiului rural maghiar sau romanesc, cele mai frumoase locuri din Europa sunt prezentate in aceasta carte asa cum nu mai sunt prezentate nicaieri altundeva.




Cartea Cele mai frumoase locuri din Europa aparuta la Editura ALL va este oferita de libraria online LIBIRS si face parte din categoria Enciclopedii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...